Подовжено термін дії електронних ключів

Подовжено термін дії електронних ключів

05.11.13 22:31 0 903
1 листопада 2013 року для клієнтів акредитованого центру сертифікації ключів посилені сертифікати відкритих ключів від Міндоходів формуються на два роки.
Таку можливість Центр сертифікації ключів, який діє при Міністерстві, отримав після проходження процедури акредитації. Було сформовано нові технологічні сертифікати центру та серверів центру, що дало змогу подовжити термін дії цифрових підписів.
Як зазначають фахівці Міндоходів, така новація не лише зекономить час платникам податків на придбання ключів, а й сприятиме якнайбільшому їх залученню до активного застосування інформаційно-комунікаційних технологій.
У Міністерстві також відзначають, що незабаром термін дії електронного ключа для фізичних осіб збільшиться до 3 років. Такі зміни запропоновані фахівцями відомства в проекті постанови Кабінету Міністрів України щодо Порядку акредитації центру сертифікації ключів. Крім того, до 6 років може подовжитися і термін дії сертифікату акредитованого центру. Проект на сьогодні проходить процес обговорення.
Завантажити актуальні технологічні сертифікати АЦСК ІДД Міндоходів можна у розділі «Сертифікати АЦСК» офіційного інформаційного ресурсу.
Нагадаємо, в Івано-Франківській області діють 3 пункти видачі безкоштовних електронних ключів за адресами:
- м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності 20, каб. 110, контактний тел. (0342) 77-19-05;
- м. Калуш, вул. Василя Стуса, буд. 2, 1-й пов., каб. 117, контактний тел. (03472) 22563;
- м. Коломия, вул. Богдана Хмельницького, буд. 3, 1-й пов., зал ЦОПП, каб. 111 контактний тел. (03433) 51000.


Прес-служба ГУ Міндоходів
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Печатка для податкових ...
Наступна новина: Митні платежі при імпорті ...

КОМЕНТАРІ