На Волині відбудеться конкурс малюнків та фото

На Волині відбудеться конкурс малюнків та фото

06.11.13 17:12 0 898
Проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – 2» оголошує конкурс малюнків та фото на тему «Енергоефективність та енергозбереження».

На конкурс подаються самостійні роботи учнів 3-11 класів, що відображають оригінальне творче бачення заявленої теми. Матеріал та техніка виготовлення малюнків та фото – довільні.

Оригінали робіт формату А4 або АЗ слід надсилати поштою до 1 грудня 2013 року (включно) на адресу м. Луцьк, Київський м-н, 9, офіс 832.

Кількість робіт від одного учасника необмежена. На зворотній стороні плакату (фото) має бути вказано наступну інформацію про автора роботи: прізвище, ім’я, школа та клас, вік, повна адреса, контактні телефони батьків або опікунів.

Конкурсні роботи оцінюватимуться журі за наступними критеріями:

- відповідність темі;

- художні характеристики (ідея, композиція, кольорове рішення та ін.);

- виклик емоційного відгуку, спонукання до дії;

- оригінальність.

Переможці будуть визначені оргкомітетом, до складу якого увійдуть організатори конкурсу. Найкраще візуалізовані малюнки та фото будуть виставлені на виставці Волинської обласної ради. Автори кращих трьох малюнків та фото отримають цінні призи. Роботи не повертаються. Наданням роботи на конкурс автор підтверджує повну згоду з умовами конкурсу, а також згоду на публікацію твору (конкурсної роботи) без будь-яких претензій щодо авторського права у подальшому. Роботи можуть бути використані Проектом на власний розсуд. Результати конкурсу будуть оголошені наприкінці вересня. За детальною інформацією щодо конкурсу можна звертатись до координаторів Проекту: Ірини Пащук, тел. 0503689150, e-mail:iryna.pashchuk@undp.org та Оксани Гузь, тел. 0504163126 e-mail:oksana.guz@undp.org
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Андрій Холявка: ...
Наступна новина: Тернопіль: відбудеться ...

КОМЕНТАРІ