Луцька ОДПІ: платники єдиного соцвнеску подали 5,5 тисячі звітних декларацій

Луцька ОДПІ: платники єдиного соцвнеску подали 5,5 тисячі звітних декларацій

06.11.13 08:09 0 907
В ході першого місяця адміністрування єдиного соціального внеску органами Міндоходів платники, які працюють на території обслуговування Луцької ОДПІ, подали 5536 звітних декларацій. При цьому, 49 відсотків, або 2722 платники скористалися електронним форматом звітування з ЄСВ.

«На допомогу та якісне обслуговування платники ЄСВ можуть розраховувати в подальшому. Оскільки у Луцькій ОДПІ заздалегідь підготувалися до збільшення кількості відвідувачів ЦОПП. Кваліфіковані спеціалісти при потребі допоможуть заповнити звітність і поінформують про особливості подання звітності з ЄСВ в електронному вигляді», – звернула увагу учасників зустрічі Тетяна Медведчук.

Посадовець підкреслила, що в органах Міндоходів здійснено всі необхідні технічні приготування для того, щоб більшість платників ЄСВ звітувалися про нарахування ЄСВ з використанням сучасних інформаційних технологій і запросила учасників зустрічі звернутися до підрозділу реєстрації користувачів АЦСК для отримання сертифікату ключа електронного цифрового підпису.

Нагадаємо, що адміністрування єдиного соціального внеску, відповідно до Указу Президента України, з 1 жовтня здійснюватимуть органи Міндоходів. Відтепер платники податків зможуть отримати кваліфіковану допомогу в Центрі обслуговування Луцької ОДПІ не лише з питань оподаткування, а також щодо нарахування та сплати ЄСВ.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ