Фахівці Луцької ОДПІ зустрілися з ветеранами податкової служби

Фахівці Луцької ОДПІ зустрілися з ветеранами податкової служби

06.11.13 11:34 0 902
У День вшанування пенсіонерів і ветеранів податкової служби України керівництво Луцької ОДПІ запросило на зустріч ветеранів-податківців. «Результатом Вашої наполегливості та відданості обраній справі стала неоціненна спадщина, яку ви передали нам, вашим молодшим колегам – міцна та розбудована податкова служба, чудовий досвід подолання перешкод та дух переможців, вміння йти до поставленої мети попри будь-які труднощі», – звернулася до учасників зустрічі начальник Луцької ОДПІ Світлана Савчук.

Керівник Луцької ОДПІ висловила щиру подяку ветеранам податкової служби, котрим «випала надзвичайно відповідальна професійна місія – щоденно дбати про фінансову самостійність держави». Водночас Світлана Савчук розповіла про новації у роботі ОДПІ в зв’язку зі створенням Міндоходів.

Спогади про роки та десятиліття праці в органах ДПС та фото на згадку за підсумками зустрічі поповнять архіви Луцької ОДПІ і стануть гарним наочним матеріалом для молоді, котра постійно поповнює колектив працівників Луцької ОДПІ.

А квіти та подарунки винуватцям свята – традиційна подяка від працівників Луцької ОДПІ ветеранам-податківцям, які на заслуженому відпочинку не втрачають зв’язків із колишніми колегами і підтримують роками сформовані традиції.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі вкрав ...

КОМЕНТАРІ