У Луцьку – концерт вихованців громадських організацій та презентація диску «Соціальний простір громади: творчість на ентузіазмі»

У Луцьку – концерт вихованців громадських організацій та презентація диску «Соціальний простір громади: творчість на ентузіазмі»

06.11.13 10:22 0 2526
Хто такі ентузіасти? Які соціальні проблеми вирішують громадські організації? Які можливості для творчого розвитку дітей у нашому місті?

Відповіді на ці та інші питання можна буде дізнатися під час концерту вихованців громадських організацій «Подаруй надію, подаруй тепло…».

Концерт відбудеться 6 листопада 2013 року о 15.00 у Палаці культури м.Луцька (вул.Богдана Хмельницького, 1). Участь у ньому беруть діти та молодь, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Під час заходу також презентуватимуть виданий вперше в області диск «Соціальний простір громади: творчість на ентузіазмі». Сюди увійшли сюжети про діяльність восьми громадських організацій, які працюють у нашому місті з дітьми та молоддю на волонтерських засадах.

Організатор заходу – Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Соціальний інформаційний партнер – Волинська обласна державна телерадіокомпанія. Солодкий спонсор – компанія «ШокоБум».

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (256042)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ