У Луцькій міській раді триває місячник якості

У Луцькій міській раді триває місячник якості

06.11.13 16:22 0 773
14 листопада - Всесвітній день якості. Відповідно до розпорядження міського голови від 25.10.2013 № 464 у виконавчих органах Луцької міської ради оголошено місячник якості. Проводиться він з метою підвищення ефективності діяльності виконавчих органів міської ради та надання якісних адміністративних послуг.

Система управління якістю відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001 у виконавчих органах міської ради впроваджена у 2006 році рішенням виконавчого комітету 05.10.2006 № 495-1 і вже понад 6 років ефективно функціонує у діяльності виконавчого комітету. На виконавчі органи міської ради працюють на основі міжнародного стандарту ISO 9001-2008 та національного стандарту ДТСУ ISO 9001-2009.

заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич провів засідання робочої групи з питань функціонування системи управління якістю. Розпочинаючи захід, він наголосив: «Ми повинні працювати гарно, якісно, адже служимо громаді. Ми маємо бути взірцем. Це питання необхідно тримати на контролі і постійно підвищувати вимоги до себе і роботи». Також Юрій Вербич нагадав присутнім, що у наступному році на міську раду очікує ресертифікаційний аудит та звернув увагу на виконання розпорядження міського голови щодо проведення місячника якості. За його словами, розроблено відповідний план заходів, який необхідно виконувати.

Начальник організаційного відділу Олена Барська зауважила, що функціонування системи управління якістю у виконавчих органах міської ради здійснюється на основі рішень виконавчого комітету міської ради, розпоряджень міського голови, Регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів міської ради, Інструкції з діловодства, Книги якості, Політики якості, а також процедур та інструкцій системи управління якістю.

Також вона зауважила, що необхідно до кінця року переглянути усі документи та привести їх у відповідність до сучасних умов.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич додав, що потрібно актуалізувати інформацію на дошках оголошень, інформаційних стендах, ідентифікаторах, офіційному сайті міської ради, дотримуватися Регламенту роботи та Інструкції з діловодства, провести незалежний та об’єктивний моніторинг дотримання працівниками виконавчих органів міської ради етичного кодексу.

Крім того, начальник організаційного відділу Олена Барська розповіла, що міська рада має хороші досягнення у питанні запровадження управління якістю. Зокрема, про наш досвід згадується у методичному посібнику «Система управління якістю як інструмент вдосконалення діяльності органу місцевого самоврядування».

Юрій Вербич на завершення наради підсумував, що питання підвищення ефективності діяльності виконавчих органів міської ради, надання якісних адміністративних послуг необхідно тримати на постійному контролі, вдосконалюватися і працювати над собою.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ