В Закарпатській області внаслідок ДТП в Мукачеві, одна людина загинула, двоє травмовані

В Закарпатській області внаслідок ДТП в Мукачеві, одна людина загинула, двоє травмовані

06.11.13 12:44 0 916
Водій автомобіля «Volkswagen Golf‎» не впорався з керуванням і допустив зіткнення з кам`яною огорожею навколо хреста при в`їзді в с.Н.Коропець. Внаслідок ДТП – одна людина загинула, двоє з тяжкими травмами доставлені до Мукачівської центральної районної лікарні.

Близько 12.30 год. до чергової частини мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась в с.Н.Коропець Мукачівського району.

Зі слів очевидців, водій «Volkswagen Golf‎», рухаючись на великій швидкості, у напрямку з м.Мукачева до м.Берегова, намагався здійснити маневр і обігнати авто, яке рухалось попереду. Не впоравшись з керуванням, машину знесло з траси на кілька метрів. Зупинилась машина від удару з кам`яною загородою навколо хреста при в`їзді до населеного пункту.

В результаті аварії від отриманих травм 49-річний мукачівець загинув на місці, ще двоє мешканців міста, віком 34 та 39 років із травмами різного ступеню тяжкості медиками швидкої доставлені до лікарні. По даному факту проводиться перевірка. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Мукачівського міськвідділу міліції.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Львівщина: 17 мешканкам смт ...

КОМЕНТАРІ