В Закарпатській області іршавські оперативники затримали жінку із марихуаною

В Закарпатській області іршавські оперативники затримали жінку із марихуаною

06.11.13 16:07 0 917
Працівники Іршавського районного відділу міліції проводили відпрацювання у селі Довге. У центрі села в поле зору оперативників попала 42-річна жінка, яка палила на автобусній зупинці.

Спершу працівники міліції намагались з жінкою провести профілактичну бесіду відносно її куріння у невстановленому місці, так як неподалік знаходились неповнолітні діти, які щойно вийшли із школи. Порушниця на їх зауваження не реагувала, а тому її довелось доставити до місцевого пункту дільничного інспектора міліції для складання адміністративного протоколу. Під час огляду її особистих речей оперативники виявили у поліетиленовому пакеті суху подрібнену речовину.

Як пояснила сама жінка, вона влітку виростила на городі коноплі, з якої зірвала листочки, висушила, а далі подрібнила і помістила до пакету для власних потреб.

Відомості про дане правопорушення були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчий Іван Світлинець розпочав кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, зберігання наркотичних засобів), що карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. На даний час кримінальне провадження знаходиться на розгляді у суді.

Віта Борзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: працівник ...
Наступна новина: У Луцькій міській раді ...

КОМЕНТАРІ