Автопарк служби охорони Хмельниччини поповнився новими швидкісними автомобілями

Автопарк служби охорони Хмельниччини поповнився новими швидкісними автомобілями

06.11.13 09:02 0 985
П’ять нових автівок марки «Пежо 301» допомагатимуть нарядам групи затримання Державної служби охорони Хмельниччини швидше дістатися до охоронюваного об’єкту, з якого надійшов сигнал.

Автопарк Управління Державної служби охорони при УМВС України в Хмельницькій області поповнився п’ятьма новими службовими автомобілями. Таким чином, за підтримки Департаменту ДСО при МВС України, транспортне забезпечення служби значно покращилося. Ще стільки ж автівок планується закупити до кінця 2013 року.

— На таких автомобілях буде комфортніше нести службу, а найголовніше — час прибуття до об’єкту, що знаходиться під охороною ДСО, зменшиться на одну хвилину, і замість 3-4 хвилин, як це було раніше, ми будемо на місці за 1,5-2 хвилини. А це, відповідно, зменшить час для злодійських посягань на майно наших городян, — каже міліціонер-водій спецпідрозділу групи затримання Управління Державної служби охорони при УМВС України в Хмельницькій області прапорщик міліції Олександр Гарматюк.

До речі, новенькі автомобілі виїдуть на вулиці не лише міста Хмельницького. Підрозділи УДСО в райцентрах Хмельниччини також поповняться новими «підопічними».

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області в ...
Наступна новина: Шостого листопада перший ...

КОМЕНТАРІ