На Хмельниччині міліціонери повернули додому неповнолітніх горе-мандрівниць

На Хмельниччині міліціонери повернули додому неповнолітніх горе-мандрівниць

06.11.13 08:03 0 967
Кам’янець-подільські правоохоронці протягом доби розшукали двох 17-річних дівчат, котрі, не давши нікому знати, подалися у туристичну подорож.

Нещодавно дві неповнолітні кам’янчанки пішли на пари в університет, та додому не повернулися, а їхні телефони були «поза зоною». Перелякані батьки звернулись до правоохоронців. Оперативники кримінальної міліції у справах дітей Кам’янець-Подільського МВ УМВС відпрацювали усі ймовірні версії зникнення подруг.

— Вранці наступного дня міліціонери додзвонилися дівчаткам і з’ясували, що вони перебувають у Вінниці і нічого поганого з ними не сталося, — розповідає начальник міськвідділу міліції Юрій Дахно. — Подруги були здивовані тим, що їх оголосили в розшук. А правоохоронців здивувала причина їхнього зникнення. Виявляється, горе-мандрівниці поїхали до Вінниці, аби здійснити давню мрію — помилуватися славнозвісними фонтанами. Однак дівчата не знали, що фонтани з 19 жовтня не працюють. Ночували вони в гуртожитку у студенток, з якими познайомилися, блукаючи Вінницею.

Дівчата пішли на повідку власних забаганок, та чомусь забули про батьків, яким додали сивого волосся та клопотів. Туристок міліціонери доправили додому і провели з ними виховну бесіду. Тепер навряд чи дівчатам доведеться найближчим часом подорожувати без батьківського дозволу та супроводу.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ