У Львові замінували 2 суди. Вибухівки не знайдено

У Львові замінували 2 суди. Вибухівки не знайдено

06.11.13 13:30 0 800
4 листопада о 09:41 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Львівській області від чергового Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області надійшло повідомлення, що у м. Львові по вул. Саксаганського, 13 «Львівський апеляційний адміністративний суд» та на пл. Соборна, 7 «Апеляційний суд Львівської області» - закладені вибухові пристрої. Вимоги, виконання яких могли б відвернути вибухи, не висувались.

За даними адресами були направлені рятувальники та відповідні служби міста. Місця замінування огородили, виставили охорону, припинили доступ сторонніх осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу при УМВС України у Львівській області проведено обстеження приміщень судів та прилеглої території з метою виявлення вибухових пристроїв.

З приміщень «Апеляційного суду Львівської області», на пл. Соборна, 7 було виведено 150 відвідувачів і працівників установи. У даному приміщенні вибухового пристрою не виявили. Пошукові роботи завершили о 11:36.

З приміщень «Львівського апеляційного адміністративного суду» по вул. Саксаганського, 13 виведено 240 відвідувачів і працівників установи. У даному приміщенні вибухового пристрою не виявили. Пошукові роботи завершили о 12:40.

До пошукової операції залучили 57 осіб та 15 одиниць техніки, з них від ДСНС 17 фахівців та 2 одиниці спецтехніки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вірменії – сутички між ...
Наступна новина: На Тернопільщині триває ...

КОМЕНТАРІ