Юрій Михальчишин: "Єдиними послідовниками нацизму та неонацизму нині є комуністи"

Юрій Михальчишин: "Єдиними послідовниками нацизму та неонацизму нині є комуністи"

06.11.13 13:54 0 897
Львів, Галичину та Україну загалом хочуть затаврувати як заповідник нацизму та неонацизму. Насправді ж єдиним утворенням, яке нині сповідує ідеологію націонал-соціялізму, у світі та зокрема в нашій державі, є Компартія. Про це 5 листопада 2013 року, виступаючи з трибуни парламенту, заявив народний депутат України від ВО "Свобода" Юрій Михальчишин.

"Зараз суспільству намагаються нав'язати думку, що нібито владу у Львові представляють неонацисти. Хочу на всю країну ствердити, що це цинічний приклад пересмикування фактів та ідеологічна диверсія проти величини міста й України в цілому, – наголосив парламентар. – Таку саму ідеологічну диверсію здійснило керівництво Федерації футболу України, що звернулося до міжнародних футбольних органів з вимогою дискваліфікувати львівський стадіон "Арена Львів", який будувала коштом державного б'юджету вся Україна, начебто через неонацистські провокації. Таким чином хочуть затаврувати Львів, Галичину та Україну в цілому як заповідник нацизму та неонацизму, що є цілком віртуальними ідеологічними конструкціями, потворними симулякрами, які нав'язують комуністи впродовж ста останніх років".

Свободівець зауважив, що єдині націонал-соціялісти, які зараз присутні в світі та Україні, – це "комуністи, які, на превеликий жаль, все ще діють і працюють в українському парламенті".

"Тому, коли вони святкують визволення Києва від нацистських загарбників, мають пам'ятати, як вони цим загарбникам допомагали 1939-1941 років, і танки, снаряди, кулі, якими вбивали українців і червоноармійців, були виготовлені з металу, який щедро постачали комуністи своїм нацистським партнерам", – заявив Юрій Михальчишин.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кращі практики роботи ...
Наступна новина: Юрій Михальчишин: «В ...

КОМЕНТАРІ