Львівщина: на Стрийщині працівники міліції виявили незаконне зберігання та використання харчової добавки

Львівщина: на Стрийщині працівники міліції виявили незаконне зберігання та використання харчової добавки

06.11.13 12:03 0 867
Співробітники Стрийського міськвідділу міліції виявили факт незаконного зберігання та використання харчової добавки, на місцевому підприємстві, яке займається виготовленням м’ясної продукції.

У приміщенні підприємства працівники міліції виявили та вилучили пластмасову ємність, у якій знаходилася порошкоподібна речовина білого кольору.

«Як пояснив директор підприємства, ця порошкоподібна речовина - це харчова добавка, яка використовувалася на підприємстві для виготовлення м’ясної продукції», - розповів заступник начальника Стрийського міськвідділу міліції Володимир Петрівський. – «Однак, передбачений законодавством дозвіл на зберігання та використання цієї хімічної речовини директор підприємства не пред’явив».

Слідчими міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 321 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів).

Триває досудове розслідування.

Ольга Марцинюк

помічник начальника Стрийського МВ ГУМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На сайті волинських ...
Наступна новина: Хмельниччина: «Струни душі ...

КОМЕНТАРІ