У Львівській області представниці ЛьвДУВС - серед призерів пісенного фестивалю "Чорнобаївські зорепади"

У Львівській області представниці ЛьвДУВС - серед призерів пісенного фестивалю "Чорнобаївські зорепади"

06.11.13 17:44 0 950
Впродовж трьох днів 30, 31 жовтня та 1 листопада у смт. Чорнобай на Черкащині відбувся культурно-мистецький захід - Міжнародний дитячий пісенний фестиваль «Чорнобаївські зорепади».

Цей вокальний фестиваль проводиться щорічно з 2009 року. На конкурсі учасники мають змогу не лише представити на розгляд журі пісенні твори, але й удосконалити свою вокальну та сценічну майстерність, збагатити репертуар високохудожніми творами, сформувати художні смаки та обмінятися досвідом з представниками інших регіонів України та закордону.

Цьогоріч участь у конкурсі взяли дві представниці Львівського державного університету внутрішніх справ. Дівчата виступали з музичними композиціями двох жанрів: авторська пісня та українська естрадна пісня.

Приємно відзначити, що за результатами трьохденного випробовування у номінації «Краща авторська пісня» перемогла 18-річна студентка Юлія Савченко з музичним твором «Ангел». В свою чергу, курсант Галина Власова здобула друге призове місце з піснею «Лялька» (автор - Марія Стасюк) у номінації «українська естрадна пісня».

До слова, переможець «Чорнобаївських зорепадів» допускається до участі у Всеукраїнському дитячому телевізійному пісенному фестивалі-конкурсі «Соловейко України» без відбіркових турів та вступних внесків.

ВЗГ ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ