Львівщина: 17 мешканкам смт Журавно Жидачівського району присвоєно почесне звання «Мати-героїня»

Львівщина: 17 мешканкам смт Журавно Жидачівського району присвоєно почесне звання «Мати-героїня»

06.11.13 12:46 0 792
5 листопада, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Романів урочисто вручила почесні нагороди «Мати-героїня» багатодітним матерям смт Журавно Жидачівського району.

Ірина Романів привітала багатодітних матерів з отриманням цього почесного звання, подякувала за їхню мужність, терплячість та безкорисну любов. «Ми низько вклоняємося всім матерям за їх безсонні ночі біля дитячих колисок, за велике терпіння, ніжні руки і гарячі серця. Знаємо, що сім’я – це основна опора в житті, це те місце, де сходяться життєві дороги. Тому ваша повсякденна турбота і палка любов благословляють нас і оберігають упродовж всього життєвого шляху», – зазначила заступник керівника області.

Також вона побажала матерям-героїням вдячних дітей, світлого майбутнього та благополуччя.

Від імені матерів –героїнь смт Журавко виступила мати-героїня Кулик Євгенія Адамівна, яка висловила вдячність Президенту України за те, що влада піклується та пам’ятає про багатодітних матерів.

Відповідно до Указу Президента України державні нагороди загалом отримають 100 мешканок Жидачівщини, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Україні створюється ...

КОМЕНТАРІ