Богдан Матолич зустрівся із торговим радником Посольства Республіки Австрія в Україні Германном Ортнером

Богдан Матолич зустрівся із торговим радником Посольства Республіки Австрія в Україні Германном Ортнером

06.11.13 16:46 0 776
5 листопада, перший заступник голови облдержадміністрації Богдан Матолич зустрівся з торговим радником Посольства Республіки Австрія в Україні Германном Ортнером.

Під час зустрічі сторони обговорили можливі напрями співпраці Львівщини та Республіки Авcтрія. Зокрема, Богдан Матолич підкреслив, що в області розвивається енергоощадна, машинобудівна та лісообробна галузі.

«Облдержадміністрація зацікавлена в активізації економічної співпраці, зокрема, залученні австрійських інвестицій в економіку області, співпраці торгово-промислових палат, організації спільних бізнес-форумів підприємців обох сторін».

Своєю чергою, Германн Ортнер запевнив, що Республіка Австрія також зацікавлена в розвитку стосунків з Львівщиною: «В області представлено близько 50 компаній з австрійським капіталом. Ми бачимо велику потребу в створенні нових форм співпраці та розвитку вже існуючих. Потенціал Львівської області є великий», – зазначив торговий радник Посольства Республіки Австрія в Україні.

Богдан Матолич завважив, що керівництво області готове надати всебічне сприяння діяльності на Львівщині підприємств з австрійським капіталом. «Львівська облдержадміністрація всебічно сприяє зміцненню міжнаціональної злагоди та порозуміння. Ми готові долучитися до вирішення проблемних питань, пов’язаних із діяльністю іноземних компаній в області», – підсумував він.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Тернополя прибуде ...
Наступна новина: Завдяки прокуратурі області ...

КОМЕНТАРІ