У Львівській області колектив департаменту агропромислового розвитку нагороджений подякою за співпрацю з обласною службою зайнятості

У Львівській області колектив департаменту агропромислового розвитку нагороджений подякою за співпрацю з обласною службою зайнятості

06.11.13 08:31 0 870
5 жовтня 2013 року заступник директора департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації – начальник управління фінансового забезпечення та економічного розвитку Гончаренко Л.В. прийняла участь у круглому столі «Власна справа шлях до успіху та самореалізації, який організовано Львівським обласним центром зайнятості.

Участь у круглому столі взяли громадські організації, зокрема Благодійна організація «Львівська аграрна дорадча служба», Західноукраїнський центр «Жіночі перспективи» та суб’єкти підприємницької діяльності.

В процесі заходу розглянули питання внеску служби зайнятості у розвиток та підтримку малого бізнесу, обговорили перспективи видання тижневика бізнес-просвіти, плани щодо конкурсу бізнес-планів серед колишніх безробітних, котрі за сприянням служби зайнятості започаткували підприємницьку діяльність, який проводитиметься у 2014 році, а також обговорили шляхи співпраці департаменту агропромислового розвитку з центром зайнятості, дорадчою службою щодо запровадження аграрного бізнесу на селі.

За результатами співпраці у 2013 році колектив департаменту агропромислового розвитку нагороджений обласною службою зайнятості подякою за співпрацю з питань, які сприяють розвитку агробізнесу у Львівській області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Маркіян Івашко – кращий ...
Наступна новина: Волинь – восьма в державі ...

КОМЕНТАРІ