На Тернопіллі міліціонери оперативно розшукали винуватця ДТП

На Тернопіллі міліціонери оперативно розшукали винуватця ДТП

06.11.13 08:52 0 1020
Похизуватися перед друзями новою машиною вирішив 21-річний житель села Кальне Козівського району. Та от тільки з керуванням не впорався - наїхав на неповнолітнього. Замість того, аби надати допомогу потерпілому, з місця події хутко зник.

Повідомлення про ДТП, яка сталася у селі Кальне, надійшло до працівників міліції від батька потерпілого. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, працівники ДАІ. Вже через декілька годин міліціонери розшукали водія-утікача. Ним виявився 21-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, чоловік лише нещодавно повернувся зі Польщі, де придбав автівку марки «Опель-Астра».

Того вечора він разом із друзями розпивав спиртні напої. Після чого вирішив показати товаришам, як їздить його автіка. Те, що був напідпитку, не зупинило його. Здаючи назад, виїхав на тортур, де в цей час стояла компанія молодих людей. Під колесами автіки опинився 15-річний хлопець. Скоївши наїзд, водій втік з місця ДТП. А друзі потерпілого зателефонували за допомогою до лікарів та повідомили про випадок батька хлопця.

На щастя, серйозних травм у потерпілого не виявили, він відбувся лише забоями ніг та грудної клітки.. Після обстеження у лікарні його відпустили додому.

Дані про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прост: Хемілтону варто ...
Наступна новина: У Львівській області в ...

КОМЕНТАРІ