Тернопілля: влада області зацікавлена у створенні сприятливих умов для випуску конкурентоспроможної продукції – В.Гецько

Тернопілля: влада області зацікавлена у створенні сприятливих умов для випуску конкурентоспроможної продукції – В.Гецько

06.11.13 14:28 0 890
«Тернопільський радіозавод «Оріон» відвідала делегація міжнародної компанії «LEOPOLD KOSTAL GmbH & Со» з метою обговорення технічних особливостей та перспектив реалізації інвестиційного проекту з виробництва електромеханічних систем для галузі автомобілебудування.

Представники делегації оглянули вільні виробничі приміщення заводу «Оріон» та провели переговори з представниками обласної державної адміністрації. У переговорах взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Василь Гецько, начальник управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності обласної державної адміністрації Василь Кравець, голова правління заводу «Оріон» Ярослав Карпик, директор з питань економіки та управління Володимир Костецький.

Сторони обговорили питання організації на базі заводу «Оріон» сучасного виробництва мехатронних модулів, а саме покажчиків повороту та склоочисників вітрового скла для автомобілів відомих марок.

Заступник голови обласної державної адміністрації зазначив, що місцева влада зацікавлена у створенні сприятливих умов для випуску конкурентоспроможної продукції, які б стимулювали завоювання нових ринків збуту, розвиток новітніх технологій та створення високотехнологічних секторів економіки. Окремо Василь Гецько наголосив на зниженні інвестиційних ризиків, шляхом забезпечення ефективної роботи дозвільних служб за принципом організаційної єдності, зменшення тиску контролюючих органів на суб’єктів господарювання і запевнив потенційних інвесторів, що приділятиме особливу увагу захисту їхніх інтересів.

Представники компанії «LEOPOLD KOSTAL GmbH & Со» отримали пропозиції щодо налагодження і розширення інвестиційного співробітництва, інформацію щодо інвестиційних об’єктів та земельних ділянок для здійснення інвестування, інші інформаційно-презентаційні матеріали про Тернопільську область.

Довідка. Група «LEOPOLD KOSTAL GmbH & Со» складається з 38 організацій в 17 країнах світу. Основний вид діяльності групи - розробка і виробництво технологічно передових електронних і електромеханічних виробів для автомобільної промисловості.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті міліція ...
Наступна новина: У Львові вперше прозвучить ...

КОМЕНТАРІ