Тернопільські підприємства експортували удвічі більше, ніж торік

Тернопільські підприємства експортували удвічі більше, ніж торік

06.11.13 18:03 0 956
Бути прогнозованим партнером для бізнесу – як для українського, так і іноземного – одне із завдань Міністерства доходів і зборів України. Тож зусилля міністерства спрямовані на створення сприятливого інвестиційного клімату, комфортних, простих і зрозумілих умов для ведення бізнесу в країні.
Фахівці органів доходів і зборів Тернопільщини також дотримуються стратегії сприяння інвестиційній діяльності та активно співпрацюють у напрямку досягнення взаєморозуміння з підприємствами, які інвестували кошти в Тернопільську область. Адже ці підприємства відіграють важливу роль у соціально-економічному розвитку області та держави, завдяки їм створюються нові робочі місця, збільшується виробництво продукції.
Як зазначила в. о. начальника ГУ Міндоходів у Тернопільській області Марія Мельник, найбільш інвестиційно-привабливими галузями краю сьогодні є сільське господарство, переробна промисловість, транспорт і зв’язок, торгівля. Загалом з початку року на Тернопільщині 197 суб’єктів здійснили експортні операції загальною вартістю понад 231 млн дол. США, що більш ніж удвічі перевищує відповідний минулорічний показник. Крім цього, 557 суб’єктів області здійснили імпортні операції вартістю майже 253 млн дол. США, що на 40,7% більше за аналогічний період 2012 року.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Після подачі документів у ...

КОМЕНТАРІ