Після подачі документів у ЦВК про реєстрацію кандидатом у депутати М. Завтур намагалися затримати співробітники МВС

Після подачі документів у ЦВК про реєстрацію кандидатом у депутати М. Завтур намагалися затримати співробітники МВС

06.11.13 21:17 0 2993
Сьогодні в першій половині дня працівниками міліції була зроблена спроба незаконного затримання миколаївського громадського працівника Максима Завтур , який як повідомляли ЗМІ , подав документи на реєстрацію кандидатом у народні депутати по 132 округу.
Як повідомив глава Новоодеської районної організації УНП Максим ПАХОМОВ , близько 9 години ранку кілька приїхали на автомобілях з приватними номерами міліціянтами спочатку помилково спробували вдертися до сусідів проживають в м. Нова Одеса батьків М. Завтур , в будинку яких він у той момент перебував . Співробітники МВС стверджували , що у них є рішення суду на арешт М. Завтур , і без нього вони не виїдуть , бо їх направили з Новоодеського РВВС по команді « миколаївського начальства » і « їх час оплачується » , і навіть стверджували , що готові « брати будинок штурмом ».
Після того , як з'ясувалося , що ніякого рішення суду про арешт на руках у доблесних « вартових правопорядку » немає , і дзвінків М. Завтур і М. Пахомова про неправомірні дії співробітників міліції на «гарячі лінії» МВС , СБУ та Генпрокуратури , « штурмовики » були змушені « забратися піймавши облизня » , отримавши відповідну вказівку « зверху ».
За словами Максима Завтур , дії миколаївських влади вже починають нагадувати поганий анекдот:
- Варто було йому разом з общественніци Євгенією Матейчук , яка раніше вже під формальним приводом затримувалася міліцією , виступити в ЗМІ з критикою злочинних дій представників влади під час виборів на скандальному 132 окрузі в Первомайську - на нього через 5 років було « відновлено » кримінальну справу , по якому з потерпілого і свідка ДТП він перетворився на « обвинуваченого » ;
- Після кількох попереджень про те , щоб він перестав виступати з критикою можновладців чиновників - за сфальсифікованими матеріалами справи було прийнято неправомірне судове рішення ;
Як же невпевнено себе почуває миколаївська влада , якщо відразу так реагує на будь-яку критику чи прояв інакомислення ? ..

Прес -служба Міколаївської обласної організації
Української народної партії
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Беркут » і ЗМІ: ...

КОМЕНТАРІ