Чернівецькі педагоги обговорили впровадження здоров’язбережувальних технологій

Чернівецькі педагоги обговорили впровадження здоров’язбережувальних технологій

07.11.13 13:50 0 1047
Проблему впровадження здоров’язбережувальних технологій та профілактики дитячих захворювань розглянули педагоги старших груп на одному із засідань методичного об’єднання, яке пройшло в ДНЗ №41 «Центр розвитку дитини» м. Чернівці.

Метою засідання було привернення уваги вихователів до впровадження в практику роботи здоров’ятворчих та здоров’язбережувальних технологій відповідно до Програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт», стимулювати мислення педагогів та спонукати їх до пошуку нетрадиційних способів вирішення проблеми.

У ході методичного об?єднання вихователі познайомились із досвідом роботи ДНЗ №41 по впровадженню здоров?язбережувальних технологій, переглянули організовану діяльність з дітьми: міні-заняття «Як здоров’я берегти»; бінарне заняття «Зростаємо дужими»; брейн – ринг «Щоб здоров?я гарне мати, про здоров?я треба дбати».

Вихователям були надані методичні рекомендації щодо застосування здоров’язбережувальних технологій в дошкільних навчальних закладах за місцем їх роботи.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Міжнародному ...
Наступна новина: У центральній частині ...

КОМЕНТАРІ