Чернівецькі міліціонери радять батькам заповнювати дозвілля дітей гуртками та секціями

Чернівецькі міліціонери радять батькам заповнювати дозвілля дітей гуртками та секціями

07.11.13 08:09 0 881
Про те, як захистити дітей від поганого впливу та як направити енергію підростаючого покоління у корисне русло, радились правоохоронці, батьки та освітяни.

Днями працівники кримінальної міліції у справах дітей взяли участь у ряді тематичних лекцій у навчальних закладах обласного центру. На лекції були запрошені також батьки школярів та представники освіти. Йшлося про виховання підростаючого покоління, роль школи, батьків та міліції у цьому процесі.

Правоохоронці радять зробити дозвілля дітей більш змістовним, залучати їх до відвідування різноманітних гуртків та секцій. У свою чергу міліціонери активно беруть участь у цьому процесі. Зокрема, працівники міліції неодноразово влаштовували для маленьких буковинців і спортивні змагання, і цікаві тематичні зустрічі, і екскурсії тощо.

За словами начальника ВКМСД Шевченківського РВ УМВС України в Чернівецькій області Миколи Любківського, лише спільні зусилля дорослих, спрямовані на формування у дітей безпечної та правослухняної поведінки можуть дати позитивний результат.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За добу на ...
Наступна новина: За наркозлочини ...

КОМЕНТАРІ