На Волині правоохоронці затримали іноземця, котрий обкрадав дачі

На Волині правоохоронці затримали іноземця, котрий обкрадав дачі

07.11.13 13:25 0 990
36-річний іноземець потрапив у поле зору працівників луцького районного відділу міліції за скоєння крадіжок. Спритник, не маючи постійного місця проживання, облаштував собі квартиру на одній із дач, а сусідні будинки обкрадав, аби створити комфортні умови у новому помешканні.

Майже місяць до чергової частини Луцького РВ УМВС України у Волинській області періодично надходили заяви від дачників про те, що хтось обкрадає їхні будинки. Зрештою правоохоронці таки вийшли на слід зловмисника.

– Було створено групу, яка майже цілодобово чергувала на території дачного масиву, – розповідає начальник Луцького РВ УМВС України у Волинській області Сергій Тягунов. – Тож невдовзі крадія затримали практично «на гарячому» із знаряддям скоєння правопорушення. Чоловік оселився в одному із занедбаних дачних будинків. Подвір’я повністю заросло бур’яном, світла у приміщенні не було. Щоби його не помітили сусіди, зловмисник вдень зовсім не виходив на вулицю.

Як правило, спритник викрадав із будинків побутову техніку. Речі не продавав, а залишав собі, адже таким чином він облаштував самовільно зайнятий дачний будинок.

Чоловік уже зізнався у скоєнні тринадцяти правопорушень. Нині крадій заарештований та перебуває у слідчому ізоляторі міста Луцька. До слова, затриманий у минулому неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та пограбування. Тепер йому «світить» новий тюремний строк – до шести років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ