В Луцьку внесено зміни у схему руху за автобусним маршрутом № 18

В Луцьку внесено зміни у схему руху за автобусним маршрутом № 18

07.11.13 15:49 0 1008
На шньому засіданні члени виконкому розглядали питання «Про внесення змін до схеми руху за автобусним маршрутом № 18 «Окружна (масив «Маяк») - Львівська». Перевізником на вищезазначеному маршруті є ПрАТ «Луцьке АТП 10701», яке й звернулося до виконавчого комітету з проханням внести певні корективи до схеми руху.

Члени виконкому вирішили не заслуховувати начальника управління транспорту та зв’язку Анатолія Миронюка, який був доповідачем з цього питання, а одразу підтримали запропонований проект рішення.

Згідно нього, з 01.12.2013 року автобусний маршрут №18 «Окружна (масив «Маяк») - Львівська» буде перейменовано в автобусний маршрут №18 «Дубнівська - Львівська» та організовано рух у прямому та зворотному напрямку вулицями та проспектами міста: Дубнівська, Авторемонтна, Рівненська, Відродження, Декабристів, Гетьмана Мазепи, Софії Ковалевської, Відродження, Ветеранів, В’ячеслава Чорновола, Соборності, Перемоги, Шопена, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Данила Галицького, Гнідавська, Даньшина, Львівська (з місцем відстою на вул. Дубнівській та вул. Львівській (біля перехрестя з вулицею Окружна).

Крім того, на засідання було повторно внесено звіт ДП «Луцьке бюро подорожей та екскурсій» про виконання договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом. Члени виконкому також вирішили не заслуховувати перевізника, адже декілька місяців назад уже його слухали. Однак Микола Романюк поцікавився у начальника управління транспорту та зв’язку, чи були враховані перевізником усі зауваження. Анатолій Миронюк дав ствердну відповідь та наголосив, що результати роботи стали кращими.

Врешті міський голова Микола Романюк подякував керівнику ДП «Луцьке бюро подорожей та екскурсій» за роботу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ