У Волинській області за одержання неправомірної вигоди засуджено головного спеціаліста ветеринарної медицини

У Волинській області за одержання неправомірної вигоди засуджено головного спеціаліста ветеринарної медицини

07.11.13 17:05 0 1016
До 5 років позбавлення волі зі встановленням однорічного випробувального терміну засуджено головного спеціаліста ветеринарної медицини Ківерцівського району.

Посадовця визнано виним у тому, що він вимагав та одержав від приватного підприємця неправомірну вигоду в розмірі 3 тис грн. за написання акту епізодичного обстеження тваринницької ферми (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Згідно з вироком суду, головного спеціаліста ветеринарної медицини також позбавлено рангу державного службовця та права 2 роки обіймати посади в контролюючих органах.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення у провадженні здійснювали прокурори прокуратури Волинської області.

Захищаючи конституційні засади підприємницької діяльності, органи прокуратури Волині й надалі вживатимуть усіх заходів,

аби припинити незаконний тиск посадових осіб контролюючих та правоохоронних органів на суб’єктів господарювання.

Нагадуємо, що за номером 72-39-46 підприємці, права або законні інтереси яких порушено службовими особами правоохоронних органів та органів контролю, у робочі дні з 9 до 18 години мають можливість звернутися у прокуратуру області.

За їх повідомленнями буде організовано перевірки. У разі підтвердження фактів неправомірності дій службових осіб органів державної влади чи контролю, вживатимуться відповідні заходи прокурорського реагування.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина очікує 50 ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ