На Волині розпочато досудове розслідування за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів

На Волині розпочато досудове розслідування за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів

07.11.13 17:39 0 994
Відомості внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань на підставі матеріалів, які надійшли в чергову частину райвідділу міліції із прокуратури Турійського району, за заявами двох жителів Володимир-Волинського району, котрі представилися журналістами газети «Вісник малозахищених».

Події відбувалися 12 жовтня 2013 року близько 12 години на полі неподалік від села Ставки Турійського району, куди журналістів запросив керiвник фермерського господарства для підготовки репортажу про подiї i конфлiкт, який виник мiж ним та керівником іншого фермерського господарства.

Заявники повідомили, що пiд час збирання матеріалів для репортажу та проведення вiдеозйомки двоє чоловіків – 1977 та 1959 р. н. – почали ображати їх, пiсля чого один із них вибив із рук оператора вiдеокамеру, а інший забрав у журналіста посвідчення та намагався його вдарити.

Слiдчим СВ Турiйського РВ УМВС України у Волинській області вiдомостi про вказані факти внесено в ЄРДР, розпочато досудове розслiдування за ч. 1 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині є три ...
Наступна новина: 9 листопада Тернопіль знову ...

КОМЕНТАРІ