В Ужгороді міліція вилучила 4014 пігулок психотропної дії, які зберігалися у бомбосховищі одного з товариств

В Ужгороді міліція вилучила 4014 пігулок психотропної дії, які зберігалися у бомбосховищі одного з товариств

07.11.13 09:02 0 976
На території України триває оперативно-профілактична операція під умовною назвою «Батискаф». Метою її є виявлення фактів витоку підконтрольних речовин з аптечної мережі, лікувальних закладів, комерційних структур та підприємств, які виробляють або у своєму виробництві використовують наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори.

Днями оперативники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків здійснили перевірку одного з товариств міста Ужгорода. В бомбосховищі фірми міліціонери виявили та вилучили 669 пластмасових баночок циліндричної форми, в яких знаходяться по 6 таблеток психотропної дії "Тарен", в загальній кількості 4014 таблеток. Ця організація зберігала прекурсори без відповідних дозволів та з порушенням обліку.

Вилучені пігулки направлено на експертне дослідження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів). Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців, обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ