В Закарпатській області правоохоронці затримали мукачівця, який познущався над могилою

В Закарпатській області правоохоронці затримали мукачівця, який познущався над могилою

07.11.13 08:08 0 953
Напередодні відзначення дня всіх святих – 1 листопада, до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 77-літньої пенсіонерки про наругу над могилою її свекрухи.

Заявниця повідомила, що протягом двох тижнів, відколи вона не відвідувала кладовище по вул.Матросова, з могили її свекрухи невідомі викрали дві надгробні плити: чорну мармурову з написом та кришку з пам`ятника, виготовлену з граніту. Також потерпіла повідомила, що близько півроку тому вони за виготовлення цього пам`ятника заплатили близько 7 тисяч гривень.

В ході проведення розшукових заходів був встановлений підозрюваний у нарузі над могилою - 39-річний мукачівець, який раніше ніколи не мав проблем із законом. Саме цей чоловік влітку виготовив і встановив на могилі цей надгробний пам`ятник, однак замовники, на його думку, з ним не повністю розрахувались. І от тепер він вирішив забрати своє…

Навідавшись на цвинтар, чоловік зняв плити, стер надгробний напис і вже знайшов нового замовника на користовану мармурову плиту...

За даним фактом слідчим відділенням Мукачівського міськвідділу міліції відкрите кримінальне провадження за ст.297 ч.1 Кримінального кодексу України (наруга над могилою), що карається обмеженням або позбавленням волі на строк до трьох років.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Тимченко: ...
Наступна новина: Чернівецькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ