Закарпаття: доки господарі гуляли на весіллі, їхній будинок обікрав неповнолітній сусід

Закарпаття: доки господарі гуляли на весіллі, їхній будинок обікрав неповнолітній сусід

07.11.13 11:50 0 856
Працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції затримали 16-річного юнака, який проник до будинку сусідів, звідки викрав 4 мобільні телефони й прикраси з срібла. Попався молодик під час продажу краденого товару.

Із заявою про крадіжку звернувся 30-річний місцевий мешканець, який повідомив, що ввечері, коли він разом з дружиною та дітьми був на весіллі у родичів, до його помешкання проникли невідомі. Також чоловік розповів, що з будинку зникли мобільні телефони, які лежали у прихожій на тумбочці, та срібні прикраси його доньки.

За кілька днів оперативники вийшли на слід 16-річного зловмисника, сусіда потерпілих. Хлопець, як з`ясувалось, вже неодноразово мав проблеми із законом і притягувався до відповідальності за майнові злочини. На цей раз виламав двері й обікрав сусідів. Проте, як зізнався сам підозрюваний, він розраховував на більше, ніж користовані телефони…

Наразі слідчим міськвідділу за даним фактом крадіжки з проникненням до житлового приміщення відкрито кримінальне провадження за ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ