На Хмельниччині проведено комплексне тактичне навчання з гасіння умовної пожежі на речовому ринку

На Хмельниччині проведено комплексне тактичне навчання з гасіння умовної пожежі на речовому ринку

07.11.13 11:12 0 946
6 листопада на території речового ринку «Сардонікс», що у Хмельницькому, відбулось комплексне тактичне навчання рятувальників та фахівців служб взаємодії.

За задумом тренувань, внаслідок необережного поводження з вогнем в одному з торгівельних кіосків сталося загорання матеріальних цінностей на площі 16 кв. м. Про подію за номером екстреного виклику «101» повідомили очевидці пожежі – працівники ринку. Оперативні підрозділи прибули на місце пожежі та одночасно з гасінням умовної пожежі організували евакуацію людей та матеріальних цінностей. Швидкому розповсюдженню пожежі сприяло велике горюче навантаження. Ускладнюючим фактором стало те, що зі всіх сторін розташовані торгівельні кіоски речового ринку. До практичного відпрацювання ліквідації умовної пожежі залучалось 14 рятувальників, 4 одиниці пожежної та спеціальної техніки Головного управління ДСНС, аварійна бригада електромереж та співробітники правоохоронних органів.

Навчання дали змогу рятувальникам 1-го Державного пожежно-рятувального загону та фахівцям служб взаємодії відпрацювати алгоритм дії під час виникнення пожеж на ринках.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області Ірина ...

КОМЕНТАРІ