В Івано-Франківській області розмалюй "Безпеку на дорозі"

В Івано-Франківській області розмалюй "Безпеку на дорозі"

07.11.13 10:11 0 926
В Івано-Франківську обласне ДАІ презентувало дитячу розмальовку.

Методичний посібник для дітей дошкільного та молодшого віку під назвою «Безпека на дорозі» за редакцією начальника обласного УМВС та начальника управління ДАІ УМВС в області був спеціально розроблений у відповідності до сучасного світобачення дітей.

6 листопада начальник обласного ДАІ майор міліції Ярослав Ковальчук завітав до Івано-Франківської ЗОШ №15, аби презентувати розмальовку. Посібник вручили усім учням 1-3 класів, на яких і розраховане видання.

За словами Ярослава Ковальчука у такому маленькому віці діти найкраще сприймають інформацію саме візуально. Тому найдоцільніше було створити для них саме розмальовку, аби навчання правил дорожнього руху для малюків було цікавим.

Як зазначив керівник, цьогоріч в Івано-Франківській області сталося 36 ДТП за участю дітей. Двоє малюків загинуло, а шестеро стали винуватцями дорожньо-транспортних пригод.

В ході зустрічі майор міліції залюбки поспілкувався з маленькими школярами, нагадав їм правила дорожнього руху, а також влаштував маленьку вікторину, на якій діти охоче відповідали на запитання пов’язані із поведінкою на дорозі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: причини ...
Наступна новина: "Баварія" повторила рекорд ...

КОМЕНТАРІ