У Львівській ОДА обговорено питання упорядкування обліку юридичних осіб області

У Львівській ОДА обговорено питання упорядкування обліку юридичних осіб області

07.11.13 14:40 0 980
5 листопада відбулося засідання обласної комісії з питань упорядкування обліку юридичних осіб у Львівській області, яку провів заступник директора департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості обласної державної адміністрації – заступник голови комісії Микола Польовий.

Під час засідання члени комісії розглянули установчі документи 12 підприємств державної форми власності, зокрема це підприємства у Жидачівському, Пустомитівському, Сколівському, Старосамбірському районах, м.Стрию та у м.Львові. За результатами обговорення прийняті відповідні рішення щодо їх подальшого упорядкування.

Дано доручення районним комісіям з питань упорядкування обліку юридичних осіб вжити відповідних заходів щодо упорядкування установчих документів державних підприємств, які зареєстровані на території району, у відповідності до вимог чинного законодавства України. Також упорядковані установчі документи подати на розгляд комісії з питань упорядкування обліку юридичних осіб у Львівській області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ