Аналіз проведення ярмаркових заходів у Львівській області станом на 4 листопада 2013 року

Аналіз проведення ярмаркових заходів у Львівській області станом на 4 листопада 2013 року

07.11.13 16:42 0 1031
З метою стабілізації цінової ситуації на продовольчому ринку в районах області та містах обласного значення активізовано роботу з проведення ярмаркових заходів.

Так, станом на 04.11.2013 проведено 1115 продовольчих ярмарків з реалізації сільськогосподарської продукції, що у 3 рази більше у порівнянні до аналогічного періоду минулого року.

Загалом, з початку 2013 року на ярмарках реалізовано 21,2 тис. тонн продукції на суму 104,9 млн. гривень.

До кінця 2013 року, відповідно до затвердженого графіку планується провести 408 ярмаркових заходів, а саме у листопаді – 208 та грудні – 200.

Для забезпечення контролю за організацією ярмаркових заходів видано наказ по департаменту «Про закріплення відповідальних за районами», яким затверджено Пам’ятку для здійснення аналізу ефективності їх проведення: визначення частки безпосередніх товаровиробників серед учасників ярмарку та рівень цін на основні види продукції.

З метою зменшення числа посередників на ринках проводиться робота по налагодженню контактів споживачів овочевої продукції із безпосередніми товаровиробниками.

Проведений аналіз засвідчує, що роздрібні ціни на ярмарках є нижчі від середніх цін, які склалися на ринках області в цілому.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Блохін: "Важче, коли ...

КОМЕНТАРІ