Львівщина: вадим Гураль вручив почесні нагороди «Мати-героїня» 14 жителькам Радехівщини

Львівщина: вадим Гураль вручив почесні нагороди «Мати-героїня» 14 жителькам Радехівщини

07.11.13 12:38 0 946
6 листопада в приміщенні Радехівського районного Народного дому відбулося урочисте вручення почесних нагород «Мати-героїня» 14 жителькам Радехівського району.

На початку урочистостей заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль сказав: “ мені випала велика честь виконати надзвичайно приємну і відповідальну місію – від імені обласної виконавчої влади вручити радехівчанкам почесні відзнаки «Мати-героїня», бо саме звання «Мати-героїня» є найпочеснішою нагородою серед високих державних відзнак. Все добре, що ви робите для своїх дітей, ви робите для майбутнього нашої Української незалежної держави».

Також до присутніх на урочистостях з вітальним словом звернувся голова Радехівської райдержадміністрації Мирослав Богіра, який зазначив, що з 2010 року 462 жителькам Радехівщини було вручено почесні відзнаки «Мати-героїня».

М.Богіра висловив щиру вдячність матерям-героїням за благородну материнську любов і надійну турботу про своїх дітей, наголосивши, що виховання однієї дитини це є велика праця, а виховання п’ятьох і більше дітей – подвиг. «Нехай будуть щасливими і вдячними Ваші діти, а буденні клопоти завжди будуть радісними і приємними. Добра Вам, міцного здоров’я, любові, родинного затишку і благополуччя на довгі літа», – побажав Мирослав Богіра.

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку заступник голови – керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації Вадим Гураль та голова Радехівської райдержадміністрації Мирослав Богіра урочисто вручили почесні нагороди «Мати-героїня» Ганні Бабій, Мирославі Приходько, Ларисі Свериді, Тетяні Волянчук, Світлані Прокоп’юк, Стефанії Сьоміній, Ганні Шмідт, Теклі Лящук, Ользі Шульган, Олені Якимчук, Мирославі Голубовській, Катерині Цепло, Ганні Карпинці та Ользі Гук.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Рейтинг найпоширеніших ...

КОМЕНТАРІ