Громадські об'єднання Львова спільно зі "Свободою" в судовому порядку відстоюватимуть одноставковий тариф на теплопостачання

Громадські об'єднання Львова спільно зі "Свободою" в судовому порядку відстоюватимуть одноставковий тариф на теплопостачання

07.11.13 11:36 0 912
14 громадських організацій Львова, що спеціялізуються на питаннях житлово-комунального господарства, під час зустрічі з головами постійних депутатських комісій ЛМР свободівцями Іваном Гриндою та Любомиром Мельничуком ухвалили рішення делегувати представника від громади Віктора Чарномського для участи у судовому процесі про скасування двоставкового тарифу на теплопостачання у Львові.

За словами голови постійної депутатської комісії з питань законности свободівця Любомира Мельничука, громадські організації Львова підтвердили єдність у питанні двоставкового тарифу на теплову енергію – він вигідний лише А.Садовому і його підлеглим. Львів'яни – за справедливий одноставковий тариф. Тому громада делегували свого представника для вступу на стороні депутатського корпусу в судову справу, яка перебуває зараз у провадженні Галицького районного суду Львова.

"Абсолютна більшість громадських об'єднань Львова, які спеціялізуються на питаннях житлово-комунального господарства, чіткі та послідовні щодо тарифу на теплопостачання – у місті має діяти саме сезонний тариф на цю послугу. Під час обговорення представники усіх громадських організацій заявили про всебічну підтримку громади міста у тарифному питанні, а також делегували Віктора Чарномського для представництва у судовому процесі, в рамках якого теплопостачальні підприємства зараз оскаржують ухвалу міськради про скасування двоставкового тарифу", – зазначив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі не всі ...
Наступна новина: Віталій Карпюк: Держава ...

КОМЕНТАРІ