У Львові депутати-свободівці створили тимчасову комісію для вирішення проблем із водовідведенням у Винниках

У Львові депутати-свободівці створили тимчасову комісію для вирішення проблем із водовідведенням у Винниках

07.11.13 16:04 0 974
За наполяганням мешканців вул. Сагайдачного на останній сесії Винниківської міської ради створено тимчасову спеціяльну комісію для з'ясування ситуації з очищенням відвідних каналів для стічних вод на вулиці Сагайдачного. Про це 6 листопада 2013 року повідомив депутат Винниківської міськради від ВО "Свобода" Тарас Шустаківський.

За словами націоналіста, мешканці вулиці Сагайдачного звернулися з колективним листом до депутатів Винниківської міської ради від ВО "Свобода" та депутата Львівської міськради свободівки Ірини Шалаковської, у якому скаржилися, що через відсутність каналізаційної мережі частина міських стічних вод стікає на їхню вулицю, що спричиняє антисанітарію та сморід.

"Депутати Винниківської міськради від ВО "Свобода" спільно з Іриною Шалаковською виїхали на місце, де провели зустріч із мешканцями. Під час зустрічі ми дійшли згоди, що ініціюватимемо внесення цього питання на найближчу сесію міськради. Також, аби надати йому суспільний розголос, ми запросили небайдужих мешканців з цієї вулиці особисто прийти на пленарне засідання та виступити перед чиновниками та депутатами. Під час сесії міськради фракція ВО "Свобода" ініціювала створення спеціяльної тимчасової комісії, до якої за посадою увійшли винниківський міський голова, його заступник, очільники профільних виконавчих органів, депутати міської ради та мешканці вулиці. Окрім цього, аби чиновники не саботували її діяльність, окремим положенням ми зазначили, що на наступному засіданні міськради голова комісії Сергій Уваров зобов'язаний прозвітувати про виконання необхідних робіт", – розповів Тарас Шустаківський.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ