У Львівській області червоноградські правоохоронці затримали на "гарячому" автовикрадача

У Львівській області червоноградські правоохоронці затримали на "гарячому" автовикрадача

07.11.13 14:59 0 951
22-річний мешканець Сокальського району, будучи напідпитку, намагався викрасти автомобіль марки ВАЗ-2108 чим спричинив замикання та загорання моторного відсіку автомобіля.

«До Червоноградського МВ міліції, на оперативний номер «102», зателефонував 61-річний мешканець Червонограду, який повідомив про те, що невідомий чоловік розбивши вікно дверки його автомобіля та вирвавши замок запалювання, спробував завести автомобіль з метою його викрадення. На щастя, зловмиснику не вдалося здійснити своїх планів, внаслідок його дій, виникло замикання та загорання моторного відсіку автомобіля», - повідомив начальник Червоноградського МВ Володимир Калиш.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила зловмисника, який намагався викрасти автомобіль та до того ж перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисника затримано, загорання автомобіля локалізовано.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 289 ч.1 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом з будь-якою метою). Дане правопорушення карається штрафом або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Редкач зустрінеться з ...
Наступна новина: ДАІ Закарпаття нагадує: ...

КОМЕНТАРІ