У Рівненській області прокуратура притягне до відповідальності посадовців, які винні у недбалому ставленні до здоров’я дітей

У Рівненській області прокуратура притягне до відповідальності посадовців, які винні у недбалому ставленні до здоров’я дітей

07.11.13 09:59 0 1085
У Сарненському районі Рівненської області зафіксовано спалах інфекційної хвороби. Зокрема, станом на на кір хворіють 74 особи, з них 67 – це діти. В інфекційне відділення районної лікарні госпіталізовано 13 дітей, решта з легкою формою перебігу захворювання перебувають на амбулаторному лікуванні.

За фактом службової недбалості у діях посадових органів охорони здоров’я та державної санітарно-епідеміологічної служби, які не вжили заходів до запобігання спалаху захворюваності дітей на кір, прокуратурою Сарненського району розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.367 КК України. Триває досудове розслідування.

Крім того, прокуратурою області проводиться перевірка в Головному управлінні Державної санітарно-епідеміологічної служби в Рівненській області та управлінні охорони здоров'я Рівненської обласної державної адміністрації з питань повноти вжиття заходів щодо запобігання розповсюдженню та профілактики інфекційних захворювань серед дітей.

Зазначені питання перебувають на контролі прокуратури області.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: причини ...

КОМЕНТАРІ