На Рівненщині бійці спецпідрозділу "Беркут" затримали зловмисника на місці скоєння злочину

На Рівненщині бійці спецпідрозділу "Беркут" затримали зловмисника на місці скоєння злочину

07.11.13 14:42 0 1043
Пенсіонер органів внутрішніх справ близько опівдня звернувся до правоохоронців та повідомив, що його дружині на домашній телефон зателефонував невідомий та став вимагати гроші. Зловмисник заявив, що брат жінки потрапив у дорожньо-транспортну пригоду і йому загрожує кримінальна відповідальність. Питання можна вирішити, якщо родичі заплатять три тисячі гривень.

Дружина колишнього правоохоронця запідозрила недобре та відразу зателефонувала чоловіку. Переконавшись, що з братом усе гаразд, подружжя домовилося із шахраєм про передачу коштів та повідомило про подію в міліцію.

Працівники міліції затримали зловмисника, коли він приїхав до будинку за зазначеною сумою. Ним виявися 32-річний житель Волинської області Віктор, який 27 серпня повернувся з місць позбавлення волі, де перебував покарання за вчинення крадіжки.

— Коли дружина мені зателефонувала, я відразу зрозумів, що нас намагається обдурити шахрай, — розповідає Юрій. — Сказав жінці, щоб вона заспокоїлася та тягнула час до мого приїзду. Я ж сам уже життя пропрацював у міліції, тому не допомогти колегам затримати зловмисника не міг.

— За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — Зловмисник повністю визнає свою вину та розповідає, що це не перша спроба його таким чином збагатитися. Тому якщо громадяни стали жертвою шахрая за такою схемою, прошу повідомити чергову частину Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області за телефоном: (0362) 67-94-01, 67-94-02, 67-94-03 або за номером 102.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова Микола ...
Наступна новина: Суд у Німеччині розглядає ...

КОМЕНТАРІ