В Україні практично завершено проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів

В Україні практично завершено проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів

07.11.13 12:21 0 1039
Завдяки вжитим Мінагрополітики України та Держземагентством України заходам та налагодженій конструктивній співпраці з місцевими органами влади в країні практично завершено проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів. Єдиним поселенням, у якому оцінку земель проведено, однак технічну документацію не затверджено, є місто Енергодар Запорізької області. Наразі техдокументацію з грошової оцінки земель міста передано на затвердження до Енергодарської міської ради.

Крім того, в Україні за 9 місяців цього року актуалізовано показники оцінки земель 4546 населених пунктів, що становить 15,3 відсотка від їх загальної кількості.

Не оновленими залишаються показники оцінки земель у 224 населених пунктах, або 0,8 відсотка від загальної кількості поселень.

Із 13 регіонів, у яких ці роботи не завершено, найгірші показники із своєчасного оновлення нормативної грошової оцінки земель відмічаються в Івано-Франківській та Луганській областях.

Нормативну грошову оцінку земель несільськогосподарського призначення за межами населених пунктів в Україні проведено на площі 539,2 тис. га, що становить 4,9 відсотка від їх загальної площі.

Додатково:

Інформація про проведення нормативної грошової оцінки земель кожного населеного пункту України у вільному доступі міститься в Довіднику показників нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, який оприлюднено на офіційному веб-сайті Держземагентства України (http://land.gov.ua) у розділі “Грошова оцінка земель”.TwitterVK.init({apiId:3602090, onlyWidgets: true});VK.Widgets.Like("vk_like856", {type: "mini"}); if (window.Ya && window.Ya.Share) {Ya.Share.update();} else {(function(){if(!window.Ya) { window.Ya = {} };Ya.STATIC_BASE = 'http:\/\/img\-css.friends.yandex.net\/';Ya.START_BASE = 'http:\/\/my.ya.ru\/';var shareScript = document.createElement("script");shareScript.type = "text/javascript";shareScript.async = "true";shareScript.charset = "utf-8";shareScript.src = Ya.STATIC_BASE + "/js/api/Share.js";(document.getElementsByTagName("head")[0] || document.body).appendChild(shareScript);})();}Нравится.soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.5

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відкриють ...
Наступна новина: Енергетики лідирують у ...

КОМЕНТАРІ