Міський голова Тернополя Сергій Надал та депутати-свободівці прозвітували перед громадою

Міський голова Тернополя Сергій Надал та депутати-свободівці прозвітували перед громадою

07.11.13 14:31 0 1022
3 листопада 2013 року в Тернополі в Українському домі "Перемога" міський голова Сергій Надал розповів громаді про свою діяльність за третій рік на даній посаді та про депутатську діяльність представників фракції ВО "Свобода" за цей час. Участь у заході взяли народний депутат України від ВО "Свобода" Олексій Кайда, голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький, депутати міської та обласної рад, заступники міського голови, керівники управлінь, мешканці Тернополя.

Звіт розпочали з вітального слова народного депутата України Олексія Кайди. Свободівець наголосив на тому, що живе спілкування, тісна співпраця, довіра і взаєморозуміння між депутатами і громадою є запорукою успіху ідей українського націоналізму. "Нас часто запитують, а що ж ви як кандидати від націоналістичної організації обіцяли? Ми ніколи нічого не обіцяємо, окрім того, що завжди будемо з громадою, що будемо турбуватися про неї і звітувати про свою роботу. Наша діяльність – завжди на поверхні. І вона спрямована на допомогу всім українцям, а не тільки тим, хто за нас голосував", – сказав Олексій Кайда.

Сергій Надал підкреслив, що за час роботи на посаді міського голови Тернополя йому разом з командою вдалося багато зробити для добробуту громадян, вирішити низку проблем, реалізувати чимало інноваційних проєктів, втілити у життя десятки соціяльних, економічних та культурних ідей.

"Багато нових ініціятив з'явилось у місті, які реалізовує міськрада, хоча вони не були передбачені у планах. Це встановлення індивідуальних теплових пунктів у всіх школах і садочках міста, термомодернізація житлового фонду, реформа міського транспорту, сучасні світлофори, проєкт "Тернопіль – студентська столиця" тощо. Кожного року суттєво оновлюється і матеріяльно-технічна база лікувальних закладів. Два нові ліцеї з'явились у місті. Школу №9 реформували в економічний ліцей. Відтепер заклад називається "Загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів – економічний ліцей №9". А школа №15 із нового 2013/2014 навчального року стала медичною. Також серед здобутків 2013 року – підписання угод про співпрацю між Тернополем та турецьким містом Ялова та польським містом Тарнов. Однак справді високою нагородою та вагомим здобутком для нашого міста є Дипломом Ради Европи, яким Тернопіль нагороджено за поширення европейських цінностей.

Попереду ще багато роботи, а поки завдяки спільним зусиллям та командній роботі усіх працівників Тернопільської міської ради Тернопіль залишається затишним, гостинним, комфортним для життя та дозвілля европейським містом", – підсумував звіт міський голова Тернополя Сергій Надал.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ