На Тернопіллі в Хоросткові відбулись навчання з ліквідації умовної надзвичайної ситуації на території спиртзаводу

На Тернопіллі в Хоросткові відбулись навчання з ліквідації умовної надзвичайної ситуації на території спиртзаводу

07.11.13 10:44 0 938
У місті Хоросткові Гусятинського району на державному підприємстві «Хоростківський спиртзавод» проведено тренування органів управління та служб цивільного захисту Гусятинського району. Згідно тактичного задуму – внаслідок розгерметизації ємкості з соляною кислотою, на підприємстві, відбувся витік хімічно-небезпечної речовини.

Працівники об’єкту повідомили про подію рятувальників, за номером «101» та вжили першочергових заходів щодо локалізації та ліквідації наслідків розливу кислоти.

Першими на місці події працювала добровільна пожежна команда об’єкту – цілком дієздатний підрозділ, яка має на озброєнні боєздатний пожежний автомобіль. Невдовзі до них долучились рятувальники окремого поста державної пожежної охорони м.Хоростків.

Під час навчання відпрацьовано спільні дії районних служб цивільного захисту на випадку виникнення такого роду аварій. По завершенню тренувань було підведено підсумки, вказано на основні аспекти при виконанні подібних аварійно-рятувальних робіт, наголошено на необхідності тісної та злагодженої взаємодії між усіма службами цивільного захисту.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ