Представники структурних підрозділів з туризму Тернопільської та Хмельницької областей домовились про співпрацю

Представники структурних підрозділів з туризму Тернопільської та Хмельницької областей домовились про співпрацю

07.11.13 13:46 0 924
В управлінні з питань туризму та курортів облдержадміністрації відбулася зустріч з представниками структурного підрозділу з туризму Хмельницької ОДА. Мета зустрічі - обмін досвідом та обговорення проекту угоди про співпрацю у сфері туризму між Тернопільською і Хмельницькою областями.

Начальник управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації Леся Серетна подякувала гостям за інтерес до роботи управління, розповіла про історію становлення структурного підрозділу з питань туризму Тернопільської облдержадміністрації, його шню структуру, завдання та цілі, а також акцентувала увагу на пріоритетних питаннях над якими працює управління. Як повідомила Леся Серетна, у 2012 році управління ОДА започаткувало міжнародне співробітництво у сфері туризму з Республікою Польща. Значна увага приділяється облаштуванню туристичних об’єктів та розбудові туристичної інфраструктури.

Леся Серетна ознайомила колег з Хмельниччини з роботою управління. Насамперед розповіла про спільну роботу з науковцями над масштабним проектом створення туристичного паспорту області, який буде дуже корисним для інвесторів, про завершення паспортизації туристичних об’єктів (опрацьовано понад 100 об’єктів). Також начальник управління доповіла про тісну співпрацю з навчальними закладами, які готують фахівців для туристичної галузі.

Представники Хмельницької облдержадміністрації поділилися в свою чергу своїми здобутками у цьому році: проведення урочистого відкриття обласного туристичного сезону, успішним проведенням туристично-журналістської експедиції «Дністровський каньйон-2013», а також реалізацією масштабного проекту по розбудові туристичної інфраструктури курорту Сатанова. Цікавим фактом є відкриття єдиного в Україні пам’ятника туристу.

Учасники наради обговорили питання про співпрацю у сфері туризму між Тернопільською і Хмельницькою областями, проведення спільних заходів, один з яких – є круглий стіл з вивчення досвіду щодо розвитку державного курорту - м. Сатанів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2013 році на Львівщині ...
Наступна новина: Чернігів: Місцеве ...

КОМЕНТАРІ