Відбулося друге засідання Уряду національної альтернативи ВО «Свобода»

Відбулося друге засідання Уряду національної альтернативи ВО «Свобода»

07.11.13 09:33 0 930
6 листопада 2013 року відбулося друге засідання Уряду національної альтернативи ВО «Свобода» під головуванням Прем’єр-міністра уряду Олександра Сича та за участю Голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олега Тягнибока.

Під час засідання віце-прем’єр-міністри та міністри альтернативного уряду доповіли про стан виконання доручення Прем’єр-міністра Уряду національної альтернативи ВО «Свобода» О.Сича від 16 жовтня 2013 року щодо підготовки програмної резолюції діяльности Уряду національної альтернативи ВО «Свобода», яке було надано членам уряду на першому засіданні, що відбулося після партійного з’їзду.

Як повідомив Прем’єр-міністр, члени уряду окреслили поточний стан справ у кожній галузі та внесли пропозиції щодо основних напрямів діяльности опозиційного уряду, спрямованих на подолання негативних тенденцій у всіх царинах державної політики.

«Ці пропозиції міністрів мають стати основою для напрацювання програмної резолюції діяльности Уряду національної альтернативи ВО «Свобода». Доручаю віце-прем’єр-міністрам та міністрам Уряду підготувати проєкт зазначеної резолюції до наступного засідання Уряду», – зазначив Олександр Сич

Своєю чергою, Міністр уряду Андрій Бондаренко доповів про висвітлення діяльності органу.

«Варто зазначити, що було відкрито сторінку про діяльність Уряду національної альтернативи ВО «Свобода» у соціальній мережі «Фейсбук» (http://www.facebook.com/urjadsvoboda). Незабаром заплановано створити окрему сторінку на офіційному сайті ВО «Свобода», – наголосив Андрій Бондаренко.

Крім того, на засіданні уряду було розглянуто питання про формування Аналітично-експертної групи Уряду національної альтернативи ВО «Свобода», про перспективні плани діяльности, про порядок денний чергового засідання Уряду національної альтернативи ВО «Свобода», про контроль за діяльністю виконавчої влади тощо.

У засіданні Уряду взяв участь Голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок. Очільник партії привітав учасників засідання і зазначив: «Діяльність Уряду національної альтернативи має зосереджуватися не лише на критиці діяльности чинного режиму, але й на напрацюванні альтернативних пропозицій щодо розв’язання проблемних питань у всіх царинах державної політики у вигляді законодавчих ініціятив. Необхідно узгоджувати роботу в цьому напрямку членів уряду та депутатів Верховної Ради від ВО «Свобода». Свободівський уряд має стати дієвим механізмом інформування українців про програмні засади ВО «Свобода», а також інструментом реалізації цих засад».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ