Молоді бадмінтоністи Львівщини успішно виступили на відкритому Всеукраїнському турнірі з бадмінтону

Молоді бадмінтоністи Львівщини успішно виступили на відкритому Всеукраїнському турнірі з бадмінтону

07.11.13 08:27 0 944
В місті Дніпропетровську у період з 31 жовтня до 3 листопада ц.р. тривав відкритий Всеукраїнський турнір з бадмінтону пам’яті О.М. Макарова.
У змаганнях взяли участь 150 молодих бадмінтоністів 1996 і 1999 року народження із 8 областей України, а також команда з Молдови.
В старшій віковій групі змагалися бадмінтоністи Львівщини: представники ДЮСШ “Верховина” Львівської обласної організації ФСТ “Спартак”: Палюх Назар (студент Національного університету «Львівська політехніка»), який виборов 1 місце в парній категорії разом із спортсменом з Вінниці Косаваном Максимом, 5 місце в одиночній категорії, та 5 місце в парній категорії; Чакалов Олександр (9 місце в одиночній категорії, 4 місце в парній категорії, 5 місце в змішаній категорії); Шведов Ілля (17 місце в одиночній категорії, 5 місце в парній категорії, 5 місце в змішаній категорії); представник ЛОДЮСШ - Лема Тетяна (студентка ЛДУФК), яка виборола 5 місце в одиночній категорії.
В молодшій групі львівські бадмінтоністи здобули такі результати: представники ДЮСШ “Верховина” Львівської обласної організації ФСТ “Спартак”: Алтунян Роман (3 місце в парній категорії, 4 місце в одиночній категорії, 9 м в змішаній категорії); Артьомова Аліна (5 місце в одиночній категорії, 5 місце в парі, 9 місце в змішаній категорії); Жуцький Олег (25 місце в одиночній категорії, 17 місце в парній категорії, 17 місце в змішаній категорії); представник ЛОДЮСШ – Клюк Ірина (17 місце в одиночній категорії, 9 м в парній категорії, 1 м в змішаній категорії).
Вітаємо спортсменів та тренерів Оксану Гречанюк, Любов Ціж, Івана Каратника з успішними результатами на всеукраїнській арені.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За наркозлочини ...
Наступна новина: До Дня української ...

КОМЕНТАРІ