Сайт ПриватБанку увійшов в ТОП-20 найбільш відвідуваніших українських сайтів

Сайт ПриватБанку увійшов в ТОП-20 найбільш відвідуваніших українських сайтів

07.11.13 11:49 0 940
За результатами дослідження gemiusAudience, яке проводилося компанією Gemius Україна, сайт ПриватБанку увійшов у Топ-20 сайтів Уанету за вересень 2013 року. privatbank.ua - єдиний серед сайтів фінансових установ, який потрапив у даний рейтинг. Це дає змогу зробити висновок, що ПриватБанк - найбільш популярний банк в мережі Internet.

Також нагадаємо, що 6 безкоштовних мобільних додатків ПриватБанку входять в ТОП-10 по кількістю завантажень у GooglePlay в розділі “Фінанси”, а саме такі додатки як Privat24, SendMoney та СМС-банкінг, iPay, Копілка та ПриватКарта.

“Ми вважаємо себе IT-компанією. Це означає, що немає «стратегії банку в IT», є стратегія банку в цілому, - каже Дмитро Дубілет, який віднедавна є IT-директором ПриватБанку. - Щодня Приват24 і наші мобільні додатки використовує понад 600 тисяч клієнтів. За нашою внутрішньою статистикою 18% наших клієнтів хоча б раз за останні півроку здійснювали операції через Internet. Ще два роки тому їх було всього 7%”.

На сьогоднішній день ПриватБанк обслуговує понад 13 млн. клієнтів - фізичних осіб, 305 093 корпоративних клієнтів. Щодня через ПриватБанк свої операції проводять понад 1,7 млн. клієнтів.


Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Після саміту ЄС угода з ...
Наступна новина: Закарпаття: доки господарі ...

КОМЕНТАРІ