Платники Львівщини ознайомилися зі своїми правами та обов’язками

Платники Львівщини ознайомилися зі своїми правами та обов’язками

07.11.13 23:11 0 1252
Сьогодні Міністерство доходів і зборів України проводило Всеукраїнську акцію «Права та обов’язки». Метою заходу є підвищення рівня обізнаності громадян щодо їхніх прав, гарантованих законодавством.
Всі платники, які завітали сьогодні до Центрів обслуговування платників в усіх регіонах України, зокрема на Львівщині, отримали брошуру «Права та обов’язки платника податків та контролюючих органів», розроблену фахівцями Міністерства. Її вручено також учасникам презентації пілотного проекту «Електронний кабінет платників податків», яка відбулась в Головному управлінні Міндоходів у Львівській області.
Брошура містить декілька розділів, в яких розміщено основні витяги із законодавства. Платники можуть прочитати як про свої права і обов’язки, так і посадових осіб контролюючих органів.
Завдяки такій тематичній брошурі платники зможуть відстоювати свої права при спілкуванні з працівниками органів доходів та зборів, особливо у випадках можливих корупційних проявів. Зокрема, у брошурі зазначено телефон антикорупційного сервісу Міндоходів «Пульс», за яким платники можуть поскаржитися на протиправні дії працівників відомства.
Загалом з початку року фахівцями Міндоходів підготовлено та розповсюджено серед платників податків 2,2 тис. брошур з роз’ясненнями основних законодавчих норм щодо справляння податків, зборів, митних платежів та єдиного соціального внеску.

Головне управління
Міндоходів У Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Виплачена нерезиденту ...
Наступна новина: З відкриттям зернового ...

КОМЕНТАРІ