У Волинській області у Камінь-Каширський райвідділ міліції завітали вихованці училища

У Волинській області у Камінь-Каширський райвідділ міліції завітали вихованці училища

08.11.13 10:03 0 945
У приміщенні Камінь-Каширського РВ УМВС відбувся День відкритих дверей. У гості до правоохоронців прийшли вихованці вищого професійного училища. Тож учні отримали можливість побачити щоденну роботу працівників органів внутрішніх справ, ознайомитись із оперативною технікою, озброєнням, побувати у черговій частині та оглянути камери попереднього утримання.

Спочатку правоохоронці зібрали гостей у світлиці райвідділу, де постійно проводяться наради та урочисті заходи. Заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки Камінь-Каширського РВ УМВС Михайло Степанець провів бесіду з учнями, розповів гостям райвідділу про окремі злочини та про відповідальність за них, а також про те, як працюють дільничні інспектори та слідчі. Окрім того, говорили про шкідливі звички та наслідки, до яких вони призводять.

Із неабиякою цікавістю учні ознайомлювалися з вогнепальною зброєю, оглядали чергову частину райвідділу, де їм показали диспетчерський пульт, на який щоденно надходять повідомлення про тривожні випадки. Михайло Степанець показав їм камери тимчасового утримання та двір для прогулянок, де затримані щодня мають можливість проводити годину часу на свіжому повітрі.

Завершилась екскурсія у дворі райвідділу, де екіпіровані в бронежилети та шоломи правоохоронці з щитами продемонстрували алгоритм дій працівників міліції під час виникнення масових заворушень. Вихованці ВПУ взяли участь у показовому протистоянні з працівниками райвідділу.

Оглянули гості й транспорт, яким користуються правоохоронці, зокрема автомобіль Державтоінспекції та оперативний "УАЗ" зі спеціальним обладнанням для перевезення затриманих. Михайло Степанець роздав учням пам'ятні буклети, а завершився візит у райвідділ міліції фотографією на згадку.

Валентина КОШИРЕЦЬ,

Камінь-Каширський РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Концепція ...
Наступна новина: Списання дебіторської ...

КОМЕНТАРІ