У Волинській області притягнуто до відповідальності трьох посадовців Любешівської РДА

У Волинській області притягнуто до відповідальності трьох посадовців Любешівської РДА

08.11.13 14:08 0 842
Прокуратурою Любешівського району проведено перевірку дотримання управлінням агропромислового розвитку Любешівської РДА вимог бюджетного законодавства при відшкодуванні сільгоспвиробникам району витрат на закупівлю установок індивідуального доїння в 2013 році.

Виявлено факти безпідставного включення до реєстру фізичних осіб, що мають право на отримання часткового відшкодування таких витрат, та порушення порядку надання державної підтримки.

Зокрема, на момент перевірки 7 громадян отримали зазначені компенсації. Однак жодних платіжних документів та технічної документації на апарат до управління агропромислового розвитку Любешівської РДА ці особи не подавали. Придбали вони доїльні установки лише після одержання часткового відшкодування їх вартості.

Окрім того, до реєстру фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування витрат на закупівлю установки індивідуального доїння спеціалістами управління було включено ще 7 осіб, які також не придбали доїльних апаратів на час включення їх до реєстру, а відтак, не мали права на одержання вказаного відшкодування.

На виявлені порушення прокуратурою району внесено подання голові Любешівської РДА.

За результатами розгляду документа прокурорського реагування до дисциплінарної відповідальності притягнуто начальника та двох працівників управління агропромислового розвитку Любешівської РДА.

З реєстру фізичних осіб, що мають право на отримання часткового відшкодування витрат за закупівлю установки індивідуального доїння, виключено 7 безпідставно включених до нього осіб, чим попереджено безпідставну виплату бюджетних коштів на загальну суму 36 000 грн.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ